14 maj 2014

SenUpDate



Den har dagen har gått i raketfart och just nu sitter jag lite skönt tillbakalutad i soffan hemma hos Carlos.
Han ligger i hallen och toksnarkar, vi kom precis in från sista kvällsfrallenaden, en sträcka på ca 35 meter. Han kissade tre gånger så nu hoppas jag han klarar sig hela natten.
Varit mycket för lillkillen idag, först skjutsade vi Londonresenärerna till Arlanda. Pussar och avsked och sen in i bilen igen och ett stopp på Wenngarn på hemvägen.
Morfar hade bättre tid idag för oss och vi fick en liten rundvandring inne på Hotell Anstalten.
Satan i gatan vad fint det var! Där skulle jag lätt kunna checka in...supermysigt. Allt är såklart inte klart men på god väg.
Carlos trippade på därinne och hälsade glatt på Åke, Janne och en massa andra kufar.
 Rudolf presenterade mig som "majj vajjf" till dom som inte var svensktalande och "min fru" till dom andra...språkbegåvad som få denne man.

Sen åkte vi hemåt och jag brassade en förjäkla god tonfiskpasta på två röda innan det var dags att åka till jobbet för nattmöte.
På nattmötet charmade han alla och passade på att lägga en rökare precis där chefen satt. Kort sagt han skötte sig bra och sov mest medans vi pratade scheman, semestrar, öppning av ny avdelning m.m under ljudet av Carlos sövande snarkande.
Innan vi åkte från Solängen så gick vi ner till en av avdelningarna för att hälsa på en farbror. Han har tidigare haft en kennel och fött upp bulldoggar fast den engelska varianten. Han blev så himla glad och jag såg t.o.m en tår i ögat på honom när han hälsade på Carlos.
Carlos fick högsta betyg av denna bulldoggexpert, han var så fin. Men det vet visste vi ju redan.

Nu är vi alltså på Norrboda och ska strax sova. I morgon åker vi hem till Gustav så fort vi vaknar och vid 12.00 kommer Catta och Basse. Vi ska ta en sväng i spåret vid Hällkana och sen picknicka.
Kommer bli superskoj hoppas bara vädret blir skapligt.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar