30 maj 2014

GnälligtGosigtJobbIgen



Vilken seg dag det här blev då. Kanske beror på att jag sov lite lite i natt.  Undrar hur Rudolf känner sig och undrar nr 2, när kommer han hem i kväll? Jag har i alla fall sovit ett par timmar nu på eftermiddagen, ett måste eftersom jag jobbar två nätter.
Andra jobbhelgen i rad, en biverkning av schemabytet och jag blev drabbad. Smällar man får ta. Tror jag till och med ska göra premiär på nya avdelningen, orange. Spännande fast säkert fruktansvärt långtråkigt och ensamt.

Handlade med mamma i dag, ingen hit alls och sen säger jag inget mer om det. Men jag blir besviken, ledsen och konstaterar snabbt att hur man än vänder sig så har man arslet bak.
Konstigt det där med äldre...

Gustav har varit så gosig i dag. Beror såklart på att han var ensam hela natten för första gången någonsin. I dag har vi haft extra mycket NÖF-tid, Närhet Ömhet Fritid.
Emilie var snäll och hälsade på honom vid 22.00 i gårkväll, han var ut och kissade och sen kom han in efter lite lock och pock.
I morse när jag kom hem vid 8.45 så kom han joggande och jamade i falsett mot mig. Precis som han sa "Vad har du varit?"
Lilla gullekillen vad du är söt! När jag sov, sov han bredvid, tätt tätt intill mig.

Reprisen av Ullared på tv nu, åh vad jag längtar dit. Var så länge sedan jag strövade runt i detta paradis..måste råda bot på det, snarast.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar