4 maj 2014

SnarkInomKort



Söndagkväll betyder lugn och ro, här händer det inte mycket. Dressmanmorgonrocken är på sedan länge på Rudolf och jag tror att det inte kommer dröja länge innan han slocknar.
Han har fullt upp med båten all ledig tid, sjösättning på lördag och mycket skall fixas och allra helst fungera också. Nu verkar det som om det måste inhandlas ett antal nya batterier...inga roliga utgifter, dyra grejer dessa AGM-batterier.

Har inte gjort så mycket idag mer än vinkat farväl åt Erika som åkte tillbaka till Vara, promenixat med Carlos, druckit kaffe, ätit lite väl grillade souvlaki och tvättat några maskiner.
Känner mig trött och lite sliten trots jag inte gjort något. Kommer lägga mig tidigt i kväll..fast Beckfilmen lockar förstås.

I morgon kommer Carlos vara hos mig hela dagen, hoppas på lite sol och värme så vi kan mysa ute. Eventuellt baxar jag in fransosen i bilen och åker till Wenngarn och kollar läget, jag är nyfiken på hur det ser ut nu. Var där i november senast, mycket har hänt skulle jag tro. Finns det besöksvästar till hundar tro?


Har inhandlat ett s.k hundskydd till bilen som således ska skydda klädseln och övrig inredning mot exempelvis hundhår och fralladreggel. Carlos är väl inte riktigt överens med det. Dessutom sitter han med bilbälte och kommer inte så långt.  Men kolla läget där framme hos chauffören vill han gärna göra, så långt räcker bilbältet....nästan. Gullefisen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar