28 maj 2014

BraDag



 Haft en finemang dag idag. Varit med mamma på en behandling i hopp om att benen hennes ska bli bättre. Sen hem för lite snabbkaffe, ingen hit frystorkat pulverkaffe....

Där över kaffekoppen kom vi in på söndagens EU-val och herregud vad jag gick igång! Jag läste högt ur SD´s partiprogram och annan ovärdelig smörja från detta parti.
Och ja, jag tror hon fick sig en tankeställare.  I alla fall när jag sa att hon skulle tänka på att det barn Emilie väntar, hennes barnbarnsbarn som kommer till oss i september inte är av ariskt blod, utan har en underbar pappa vars föräldrar är från Italien och Chile. Tror jag fick henne att tänka till lite, hoppas jag.

Efter den uppläxningen så åkte jag till Kallhäll för att hämta Carlos, han vart så glad när han fick se mig i bilen och hoppade snabbt in, löste en enkel hundbiljett och slog ner lilla hundrumpan på första lediga plats.
Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans med massor med pussar och mys. Som alltid!


 Underbara grannflickan Johanna överraskade med ett gäng nybakade minimuffins. Passade perfekt eftersom Ingrid och Micke kom på oväntat trevligt besök. Muffisarna var förbaskat goda, tack Johanna!


 Pad Thai, bjussade jag Emilie på när hon anlände.


 Emilie vart sugen på rulltårta och slängde i hop en åt oss, gott!


Lite Zlatan nurå, heja Sverige!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar