14 maj 2014

Hej Arken



























I helgen går flyttlasset till BS Arken i Kungsängen. Vi har valt att inte ligga kvar i vår nuvarande båtklubb utav många anledningar men främst att människan som är hamnkapten i klubben är ordentligt jäkla rubbad. Han kör sitt eget race med helt egenkomponerade galna regler, något som vi är så in i helve.. trötta på nu. Helt oacceptabelt och jag hoppas fler väljer att byta klubb.

Oss personligen har han väl inte gjort så mycket mer än gapat och skrikigt och ryckt ut sladden när båtbatterierna laddas. Han bestämmer hur länge dom får laddas tydligen,  som om elräkningen betalas av honom personligen.

Vidare så uteslöts nyligen två medlemmar ur klubben. Den ena ska bo i sitt soliga hemland vinterhalvåret och det får man tydligen inte heller göra. Den andra tillbringar 6 veckor med båten i skärgården och det är inte enligt okej enligt "hans" regler heller. Så ut med dom, poff!
Men en annan, som han är kompis med ligger bara två veckor i denna båtklubb och åker sen till en annan söder om stan. Det är helt OK....?!

När en annan familj som drabbats av bland det värsta man kan vara med om, att huset brann ner. Då var första frågan om nyckeln till båtklubben klarade sig. Men ni hör ju själva! Vilken jävla dåre!
Finns hur mycket som helst att berätta om honom, men båtklubben sköts inte som en båtklubb ska göras utan som hamnkapten vill. Kölistan....? Dom flesta som står i kö är kriminella enligt honom och får ingen plats, enda chansen är att om man är släkt eller kompis med den här pajsaren.

Vi flyttar nu alltså till en fungerande båtklubb med glada människor och en styrelse som alla jobbar åt samma mål.
Var där ett par timmar i kväll och jädrar vad alla snackade, morsade och hälsade oss välkomna.
Så kul och inget vi är direkt vana vid.
Sen fanns det två katter också som bor där. En heter Linus och det var en riktigt gosefis. Dom har egen kattlucka till vaktlokalen och får varje kväll mat av dom som går vakt. Lax var visst favoritfödan. Linus travade omkring som en kung på området och kollade läget och fick klappar av dom flesta.

Känns superbra att kunna hala Ängsholmens BS-vimpeln på jöstaken och hissa denna Bajenfärgade BS Arken istället.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar