11 januari 2012


Tänk vad skönt det är att sova!  Och jag är så glad att jag inte har några problem på den fronten.
Fast det har jag ju faktiskt, lite grann. Har svårt att sova på nätterna dom nätter jag är hemma och ledig. Det gör inget, funkar att sova på dagen då med, vara osocial och tråkig.
Jag gillart!

Idag sov jag till 15.00! 7 härliga timmar, får väl minst räknas som MVG ++ av sovpolisen.
I natt är det jobb igen, hoppas det blir lite lagom att göra. I natt var det rörigt. Skulle behövt dela mig på mitten likt en amöba för att hjälpa alla som ville samtidigt.

Lilla maken kom hem för en stund sen, och kolla vad han hade med sig!

Visst ser maken vansinnigt glad ut?

 Lilla Juramaskinen är hemma igen och nu står glädjen högt i tak i Pettssonska kan jag lova. Jag är redan inne på andra koppen. Satan i gatan var gott det är! Nymalda bönor är det bästa, garanterat!

Mina provbågar har kommit från Favoptic, blev besviken, inte ett enda par känns hundra. Ser ut som en genmanilpulerad groda/insekt i alla paren. Har tagit bilder men vill förskona er från detta.
Tar nog med mig mitt recept från synundersökningen och kollar på Specsaver om det finns något bättre att hänga på näsan. För det måste man väl få göra även fast jag gjort synundersökningen hos en annan optiker?

Idag fyller min fina vän Lisa 54 år, jag har varit på Minneslunden och tänt ett ljus för henne.
Jag saknar henne enorm och tänker på henne dagligen.








2 kommentarer:

  1. Härligt med fullt fart på jobbet...iaf om man har svårt att sova...
    Dagen efter en "fulltuppnatt" brukar jag sova som bäst iaf!
    Ser hur "glad"Roffe ser ut på bilden, hoppas han ljusnade lite efter en kopp av favoritkaffet!

    Hoppas det var fint med många tända ljus i Minneslunden...blir så ledsen på den där orättvisa cancern som slår där den inte ska!

    Kram till dig!/mia

    SvaraRadera
  2. Klart då får gå ngn annanstans och köpa dina bågar. Jag köpte mina på Specsavers. De hade hur många som helst att välja på och man fick 2 till priset av ett par också./Åsa

    SvaraRadera