4 januari 2012


Det var festligt värre i Pettssonska restaurangen ikväll.  Jag svängde ihop lite smarriga köttsvansar nämligen helstekt oxfilé. Jag bjöd även min familj på en supergod rotfruktsgratäng och en fjantig grönsallad.
Är inte så överförtjust i isbergssallad men resten av grönsakerna i salladen var goda.
Lille Rolf som ALLTID måste påpeka något när det gäller min matlagning, gnällde idag bl.a över att salladen inte var uppkryddad och dressad med olja och balsamvinäger.
Det gör alltid han, med blandade resultat kan tilläggas.
Jag är av den sorten som tycker att det kan man göra själv på sin egen tallrik, så får alla som den vill ha det. Alla kanske inte ens vill ha olja och vinäger på?
 Ja, det var i alla fall mycket gott trots okryddad kaninmat och vi blev mätta och belåtna.

Rolf har varit på återbesök på Ortopeden i dag. Detta efter hans fall i gropen på jobbet för fyra veckor sedan. Han s.k "friska" knä fick sig en ordentlig smäll och fortfarande har han ordentligt ont och gnäller mer än vanligt.
Efter dagens röntgen så visade sig det att det inte är så konstigt att han har ont. Han har nämligen en spricka i knät. Denna spricka gör dom inget åt utan det ska läka själv på cirka 8 veckor.
Ingen amputation då med andra ord men väl en gnällig man i 8 veckor till! Grattis!

I kväll ska jag lägga tidigt hade jag tänkt, är trött efter dessa två nätter. Men vi får se om jag fastnar framför TV´n som jag lätt gör.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar