1 maj 2013

Boklöv och jag!



Dagen har gått i raketfart, redan sen kväll och jag borde åtminstone göra ett försök att sova.
Säger som Alfons...ska bara.....visa er den obligatoriska bilden på dagens middag och kanske nån mer, informera er om morgondagen och sen lite sedvanligt svammel.


 Sedärja! Dagens fantastiskt goda middag. Ädelostfylld pippifilé inlindad med prosciutto, 1,5 dl ris, basilikasås och favoriten just nu, korslagda sparrisar! Asså, det här är skitgott, man har svårt att fatta att det faktiskt är ett VV-recept.


Lilla familjen Gomez-Pettersson kom på besök. Rolf var så trött och sov i schäslongen så han inte märkte något av dom...men senare vaknade han till och delade soffa med den här lilla parveln.
Carlos Boklöv, ni vet backhopparen med armarna bakåt!

Resten av kvällen vet ni redan, barnvakt hemma på Norrboda. Dom oroliga föräldrarna kom hem och överföll en nyvaken valp med orden "har det gått bra?" "har han längtat efter oss?" som värsta småbarnsföräldrarna....
Det är ju dom förvisso men dom behöver inte vara oroliga, Carlos och jag fixade det där. Han är störtskön och inte det minsta osäker. Utan lugn och harmonisk och finner sig till rätta med mormor.
Fast hon är jobbig och bara ska pussas hela tiden....

Dags att knoppa, i morgon ska jag infinna mig på arbetet kl: 8.00. En heldagsutbildning i Hot&Våld står på agendan. Nyttigt och välbehövligt när man arbetar med dementa.
Fast en heldag........orka Ewa!
 Senare på kvällen tillbaks till jobbet för nattmöte...kommer känna mig som en guttaperkaboll.

Gunatt Världen och tack för att ni orkar läsa!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar