7 maj 2013

Solvarmthärligt!



Jaha! Denna soliga dag har jag då sovit bort. Lyckades sova extralänge också, i sju härliga timmar med endast ett ynka avbrott för kisspaus.
Ja, herregud tur att jag inte har något problem med sömnen, men som jag alltid har sagt.
Är man igång hela natten så kan det omöjligt vara ett problem att inte lyckas sova dagen efter.
Men gofflar man ner sig i någon skön fåtölj eller soffa för att "vila benen" lite så får man genast problem och börjar gnälla om att man inte kan sova dagen efter.
Tro mig, jag pratar av erfarenhet. Mina senaste jobb har det aldrig varit talat om detta, just därför att på en demensenhet är det aldrig lugnt, finns alltid någon liten rar orolig skäl som behöver min uppmärksamhet. Och det är därför jag är där, såklart! För att jobba och ta hand om mina boende.

Men såklart finns det dom som pratar om att nattpersonalen gör ingenting på nätterna, dom bara sover.....mmmm, eller hur? Välkommen till mitt jobb! Där är det full patte 21-07!

I natt jobbade jag med Nisse, en riktigt bra kille som är lätt att jobba med. Vi skrattade mycket och jag tror vi fick i oss en hel kanna kaffe, vilket brukar vara ett gott tecken.
Synd att Nils ska sluta hos oss men kanon att hans tvillingbrorsa Karl ersätter honom.
Det är typ ingen skillnad, dom ser exakt likadana ut och är exakt lika bra, ingen kommer märka något.
Bra lösning!

Resten av dagen ska ägnas åt lite vistelse i solen, bästa att passa på. I natt är det på´t igen, tredje natten, jihaaaaaaaaai!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar