4 maj 2013

Bruce!



Godmorgon mina vänner!
Hade en kanonkväll på Friends Arena igår. Det var vi och 55018 stycken andra likasinnade, representerade alla åldrar. Herregud! Bruce Springsteen en sån karl, han fyller 64 år i september men har ork som en 20-åring.
Han måtte träna en del.....för att hålla sig i sånt fantastiskt trim.

Fast vi började festligheterna en aning tidigare med middag på O´Learys med en jobbarkompis till Rolf och dennes fru, trevliga prickar i vår ålder.
Jag beställde en Caesarsallad som inte en jäkel skulle blivit glad av! Trist historia med enbart isbergssallad, lite kyckling och tre drag med rivjärnet med parmesan.
Orkade inte gnälla, det ligger inte för mig utan jag knaprade i mig och var glad.
Kan inte varit många PP i den som tur var så därför satsade jag istället på en rejäl dessert.
Det blev en Key lime pie, och den gick plättlätt ner tillsammans med en god latte. Tror den minst innehöll tresiffrigt PP-värde, men jag bryr mig inte. Mådde illa sen, min mage är inte van med sötsaker längre.

Buss 102, Arenabussen tog oss sedan till...just det...arenan. Kroppsvisitering och glutt i väskorna innan vi fick gå in.
Denna gång hade BLT  Projektering loge nummer 16 som visade sig vara perfekt placerad till vänster om scenen, nära alltså.
Exakt 20.05 klev han på scenen och drog i gång. Han lämnade den inte förräns exakt tre timmar senare och det var fullt ös HELA tiden. Sicket drag!
Andra artister brukar byta kläder i parti och minut men inte den här farbrorn, däremot bytte han gitarr ganska ofta.
Var jag inte ett Brucefan innan så är jag det nu, han var fantastiskt. Vilka låtar, kände förstås igen en del och alla var så himla bra.
Sen att bandet spelar både saxofon, dragspel, fiol, trumpet och trombon gjorde det hela ännu mera perfekt. En bra blandning, absolut inte bara rock.

Ska roa mig med att göra en Bruceplaylist på Spotify senare idag. Men inte än för nu har jag bebisbesök! Carlos är här, han ligger bredvid mig och sover just nu. Emilie var tvungen att sticka i väg och jobba lite och pappa Jogge har träningsdag idag.
Mormor ställer upp! Skulle aldrig tacka nej till det.
Tog lite halvtaskiga bilder igår:




Ett hav av glada människor nere på parketten, proppfullt!



Dom här Åbroanställda i logen bredvid oss var jag imponerad av. Dom dansade konstant under hela konserten. Alla texter kunde dom också eftersom dom sjöng med i alla 28 eller var det flera låtar.
Bra drag där!

Nu ska jag gå ut en sväng med lillfisen, han har vaknat.





1 kommentar:

  1. Ha ha det är Springsteen o Lundell som A: startar sina konserter i tid. B: kör 3 timmar eller längre i ett sträck. Där har de nya smådivorna ngt att ta efter. Springsteen har alltid haft bra musiker i sitt band /Åsa

    SvaraRadera