18 maj 2013

Superlördag!



Godmorgon och vart fasen är solen?
Sovit som en stock och vaknade med huvudvärk som oftast då jag druckit vin kvällen innan.....grrrrrrr.
Hinkade dessutom inga direkta mängder utan två ynkliga glas, det räcker alltså för att ge huvudvärken from hell. Irriterande!
Brukar ge sig frampå eftermiddagen efter vila, kaffe, Alvedon, vila, kaffe, vila, kaffe och Ipren.

Idag kommer det bli ett antal timmar i tv-soffan. Först VM-hockey från Globen, Tre Kronor ska piska Finland och jag hoppas verkligen dom gör det.
 Men det går väl som det brukar...inte alls Sveriges väg?! Hur bra dom än spelat i tidigare matcher så brukar spelet mot just Finland gå åt pipan, något händer..hjärnspöken kanske?
Men kul vore det och såklart håller vi tummarna för vårat Tre Kronor!

Efter matchen brassar vi grillen i hundraåttio och ställer till med grillkalas för alla mina favoriter, både två och fyrbenta. Vi slänger det mesta på grillen idag men lägger mest krut på köttet..längtar så efter en skiva perfekt grillad pichana.

Hinner väl precis bli klar med disk och röjning innan det är dags att åter sätta sig i soffan och titta på ESC från Malmö.
Har inte sett semifinalerna så jag har ingen aning hur illa det är. Men två låtar har jag youtubat, Norges och Danmarks och båda är fantastiskt bra!
Hoppas någon av dom vinner, jag tror mest på Danmark. Heja!


Zlatan ska också (eller osså som dom säger i Skåneland) närvara....tror kanske bara på storskärm men ändå. Han ska hälsa välkommen till hans "hometown", gulle!
Och som alltid vinner fel låt och jag bryr mig inte...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar