11 december 2013

Galet var det!



I morse gjorde jag något jag inte gjort på 20 år...minst! Hör på den här: Jag klev upp frivilligt ur sängen klockan 05.45!
Vaknade och kände mig utvilad, dessutom kändes förkylningen ett uns bättre. Gustav tittade på mig som om han sett ett spöke och tänkte säkert "vad händer?"

Skuttade in i duschen, slog två flugor på smällen när jag klorinade och skurade hela den äckliga kabinen både på in och utsidan samtidigt som jag klorinade mig själv (längtar till när det här badrummet får sin makeover)
Frukost framför Nyhetsmorgon och senare Lyxfällanreprisen med endast tända ljus, mysigt. Funderade en stund på när bakslaget skulle infinna sig..... kom fortare än fortast.
Klockan 9.30 var det omöjligt att hålla mina bruna öppna mera så jag återvände till sängen och kröp ner.
Gustav tittade lite slött upp där han fortfarande låg i sängen och muttrade "vadvardetjagsa!"

Vaknade nyss, med Sahara i truten. Så är det när man är förkyld och andas enbart genom munnen. Fick smått panik så torrt var det! Rusade upp och attackerade badrumskranen i den nyklorinade badrummet.

Nu så skiter jag i det planerade pepparkaksbaket och åker och hämtar lilla Mäklarhunden i stället, tror han längtar efter mormor. Baka kan jag göra i kväll, ska ju bara göra fönsterprydnaderna i form av hjärtan med våra namn på. 7 stycken stora hjärtan. Är ju som ni vet mest produktiv och alert sena kvällar och nätter, då jäklars är jag pigg!
Pepparkakor som vi ska äta finns färdigbakade på Willys, helt perfekt för en latmask som jag.

Tjopp tjohej på er!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar