13 december 2013

Gott och blandat




Trots fredagen den 13:e så flöt eftermiddagen på utan vare sig vurpor, felkörningar eller snedseglingar.
Täby Centrum visade sig vara en maffig historia! Hit ska jag åka fler gånger. Lätt att hitta dit (med hjälp av min kartläsare), bra med parkeringar och förbannat mycket affärer. Jag blev yr i huvudet och hade ingen koll alls på var vi var eller på vilken våning. Tur att Ingrid är mer skärpt i skallen än jag, hon borde vara det hon är ju ett år yngre!
Enligt allvetaren Fru Wiki Pedia så är det 160 butiker, 20 restauranger/cafeér och 2700 parkeringsplatser i detta mastodontcentrum. Och hon brukar ha rätt den däringa Wiki.

Vi började med en fika såklart. En skitgod latte och en kanelbulle i största storleken, Ingrid bjussade. Tackelitack!
Var naturligtvis inte in i alla butiker utan bara dom som vi tyckte såg trevliga ut. 
Fick med mig en del julklappar också.
I en butik hälsade det lilla snärtiga butiksbiträdet på oss med Hej, what´s up?!
Lite tramsigt tycker jag, var i och för sig en butikskedja från Amerikatt men herregud är vi inte i Sverige nu? Whazzzz up, på´re själv!

Vi avslutade dagen med att Ingrid bjöd på middag. Till min stora glädje så fanns restaurang Vapiano där, en restaurang jag hört mycket gott om.
Vi blev inte besvikna! Jag åt en oxfilépastahistoria och Ingrid en med scampi. Man skulle till och med välja pastasort, avancerat!

Kan lätt säga att detta var den godaste oxfilépastan jag någonsin ätit och jag skulle mer än gärna åka tillbaka snarast och prova nästa pasta på menyn.

Med trötta fötter och mätta magar gick vi till bilen. Innan vi åkte hem så tog vi en avstickare till Coop i Kungsängen för att handla ytterligare en liten grej till.
Tog lite bilder med telefonen, inga superskarpa direkt.

Nu ska jag pynta lite och kanske slå in dom nyinköpta klapparna. Vill ju komma i julstämning
så "let the Tomteparad begin!"


Ingrid shoppar på Cervera till höger i bild.


Djup koncentration, nu ska scampipastan avnjutas.



Köttsvanspasta och jag var i himlen för en stund...tills jag satte vattnet i fel strupe och fick en hostattack av den grövre sorten. Hostade i en kvart och blev för ett tag
 huvudpersonen på restaurangen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar