28 december 2013



Slapplördag idag innan det bär av till storstan med en hostande make. Börjar bli ordenligt less på hans evinnerliga hosta nu, han har hållit på i tre månader drygt.
Såklart tycker jag synd om honom också, måste vara förbannat jobbigt att hosta så man nästan spyr typ hela tiden utom på nätterna, tack gode gud.

Tycker kanske han kunde söka hjälp men eftersom denna vinterhosta är en följetong som återkommer varenda år så har han för ett par år sen redan varit till farbror doktorn och dom hittade inget fel.
Därför går man inte dit någon mer gång.
Bara han inte hostar sönder showen i kväll, känns för en gång skull bra med platser på balkongen så ensemblen slipper störas allt för mycket.

Slängde häromdagen ut en fråga på FB, jag ville ha restaurangtips. Fick en hel drös och jag kollade dom alla noggrant. Sållade bort dom italienska restaurangerna eftersom maken har en liten fientlig inställning till pasta m.m. Det finns såklart kött och annat på italienska restauranger men det tror inte han. Han säger att allt innehåller pasta....mmmm, okej.
En annan restaurang var nedlagt medans dom övriga var fullbokade. Hittade då till slut den relativt nyöppnade Melody Wine & Food på Djurgården med endast ett gångavstånd på ca 200 meter till Cirkus. Perfekt!
Där fanns det plats och det ska bli spännande att se vad dom har att leverera för kaloristint till oss.
Ser himla bra ut på bilderna i alla fall.


Hoppas inte att vi drabbas av matkoma när vi senare äntligen ska få se After Dark live, som jag har väntat och längtat.


 Kommer ihåg på melodifestivalfinalen i Globen -09  då självaste Babsan hade platsen bredvid oss.
Trevlig prick som hade en del skvaller att berätta för oss om vissa deltagare, som t.ex att Agnes var en riktig diva medans Sarah Dawn Finer var en alldeles underbar person.
Det var också det året line-upen såg lite annorlunda ut, Nova blev i sista stund utbytt till Emilies vän Emelie istället.
Men som vanligt hade vi det förbannat skoj och kanske vann rätt låt, Malena Ernman med La Voix.
Divan placerades sig på en åttonde plats och underbara Sarah kom sexa.
Måns "Mums-Mums" Zelmerlöv kom fyra med braiga Hope & Glory.
Se där! Nu fick ni lite ovärderlig melodifestivalstatistik så här på lördagen.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar