2 december 2013



Ja, jädrar vad jag sovit gott. 7 timmar med bara ett toalettbreak. Stackars Gustav, jag var så trött i morse, jag trodde han sprang upp och la sig och jag blev ganska förvånad när jag såg att han satt utanför och torrjama 7 timmar senare. Tur att det inte var så kallt!
Var säker på att jag inte släppte ut honom, hjärnan funkar dåligt efter nattjobb. Tro mig!
Ni skulle sett när han attackerade matskålen...han var hungrig min lilla lurvtuss.
Förlåt Gustav om du läser det här.

Ska vid 16.00-tiden åka på en liten spontan shoppingtur.  Chilli och Rusta ska besökas, tror kanske det kan bli någon annan affär också där på Outlet.
Är väl inte riktigt något jag behöver ha just nu mer än lite ljus på Rusta. Fast Chilli är ju en butik man har väldigt svårt för att komma ut tomhänt från.....

Vad kul det är när man planerar sina middagar, letar nya recept på olika sajter på nätet, skriver upp vad man ska äta och handla och sen.....sen hittar jag inte sidan där just det receptet var.
Hittade en tortellinigratäng, har handlat färsk tortellini, färsk babyspenat, matlagningsgrädde...
så långt är allt okej men sen då?
Får improvisera, kan ju inte vara så himla svårt att så ihop det. Blanda väl allt och slänger det i en ugnsform och skjuss in i ugnen.

Jamen, då så, där fick ni dagens första livstecken från eran favorit!
Tack och bock, jobb i natt igen!

Heippa!

Just ja, kul grej! När jag i går googlade på bilder på "tyska tomtar" så kom en uppsjö med gräsliga tomtar upp och sen även en bild på Eric Saade! Tyckte jag var sjukt kul!
Fast sen är jag förbannat lättroad också.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar