7 december 2013

Halsont, Julbord, Hundpussar



Status i sjuklägret:
Sovit gott och vaknade 9.00. Halsen gör förbannat ont, känns som ett stor sår och det gör ont att svälja. Men döm om min förvåning när jag efter intag av supertabletten Alvedon Novum så känns det helt plötsligt lite bättre i halsjäkeln.
Undrar om jag orkar gå en match mot julbordet ikväll? Vill så gärna för Rudolf skull, han älskar ju just fenomenet julbord. Han äter allt...nästan! Sillar, syltor, skinkan, korvar, laxar, ålar, köttbullar, potatis, Jansson och gud vet vad. Det enda han inte gillar är lutfisken och sen gottebordet brukar han hoppa, är väl antagligen för mätt då. Och sen äter ju inte han fikabröd och sötsaker......(eller hur?)
Medans jag siktar in mig på Jansson, skinkan och lutfisken, resten hoppar jag. Jag anser att potatis, köttbullar och prinskorv är det tristaste man kan äta. Vem blir glad av kokt, torr potatis?
Inte jag i alla fall!

Carlos kom på visit nyss, han ska vara här en stund då hans päron besöker Hundmässan. 
Nyss jagade han Gustav ett varv i vardagsrummet. Den matchen slutade 1-0 till Gustav, BRA!
Han ställde sig på bakbenen, jabbade med både vänstern och högern och fräste åt Carlos som inte fattade något och fortsatte jakten.

Ska väl försöka orka ta mig ut på en promenad strax, vill se om Carlos och snön är en bra kombo.




 Hej från oss!

 Just ja! Om någon nu undrar hur många gånger i går maken utbrast att Kevin "inte var bra" så blev det faktiskt bara EN gång. Han sov nämligen hela kvällen och vaknade upp precis i det ögonblicket Kevin sjöng segerlåten tillsammans med dom andra idolerna i ett regn av konfetti. Då satte han sig yrvaket upp, harklade sig och mumlade..."Asså, han är inte bra den där!" Jag orkade inte ens svara.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar