25 december 2013

Ryktet går.



Som brukligt avslutades julaftonkvällen med sällskapsspelande vid köksbordet.
Denna gången det superroliga "Ryktet går", farfar ville inte vara med så han sov en stund i schäslongen till Carlos stora glädje. Han såg så himla rolig ut när ha hoppade upp på farfar och pussade honom hejdlöst i ansiktet, inte en gång utan flera. Sötnosen!

Ryktet går är som en visklek fast på papper.

Alla ritar ett hemligt ord i sitt block, under tidspress. Alla skickar sitt block vidare. Gissa och skriv vad din motspelare har ritat. Och skicka vidare igen... 
Så himla kul! Vi skrattade mycket när det ibland inte alls blev som det borde. Jag t.ex lyckades få en "soffpotatis" till "ugglor på rad" och "kaninöron" blev "hundvalp" är så jäkla dålig att rita!!!
Synd att jag hann sudda ut denna kanin...ni hade skrattat ihjäl er...garanterat!
Ord som försöktes att ritas igår var bl.a: halvbror, poncho, femte hjulet, sjökort, farmor, Island, mamma, kapten, majskolv, tunnelbanetåg, Atlanten, innebandy, ishockeyrink. Inte många ord gick varvet runt om kom tillbaka rätt kan jag säga. Island bidde Norge och majskolv bidde popcorn för att nämna några.  




 Det här ser väl alla var det ska föreställa? Jag ritade en baby, ni ser väl blöjan?! Plättlätt!
Emilie gissade nalle och vi gick poänglösa från den omgången..



Det här däremot fick alla poäng för. Emilie "Picasso" Pettersson ritar juver och alla fick varsitt poäng.
Ser ni förresten en sån vacker ko?

Nu väntas det jobb igen, helt plötsligt är det onsdag och jag jobbar, två nätter.  Känns okej, har sovit 2,5 timme nu så jag är utvilad.

Ha en trevlig fortsättning på julen mina vänner! Och vill ni har kul..köp ovanstående spel!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar