27 december 2013



Herrejesus vad trött jag var i morse, var inte en lugn stund i natt på jobbet. Man kan ju undra hur dryga 90-åriga damer orkar hålla de tempot dom gör nattetid....otroligt!
Somnade ovaggad och utan frukost när jag kom hem. Gick upp vid 13.30 för att äta frukost bestående av julskinksmackor med Emilie som kom förbi med Carlos. Dom hade också sovit länge och var också sugna på julskinka.
Carlos är just nu en trött tonårskille och brukar sova till 11.00 ibland längre.
Vi är inne på våran andra julskinka, den första tog slut på julaftonskvällen. Fatta! 3,7 kg försvann på direkten, mest i form av julskinksmackor förstås. Det är det godaste man kan äta.

Vi gick på långpromenad sedan, slottsslingan som vanligt, en trevlig tur.  Carlos travade på så bra, han är en duktig kille som gillar att promenera och lyfta på benet på varenda grässtrå.

Kommer bli en tidig kväll för mig, känner mig oerhört sliten i kropp och knopp. Det tar på krafterna att arbeta på en demensavdelning, tro mig! Jag har sagt det förut.
Fast såklart är det väldigt kul också man får så mycket tillbaka utav dom boende som självklart inte alltid är krävande till bristningsgränsen. Frågade en tant i morse om hon hade haft en bra natt.
"Jodå, det har jag, men öronen och fötterna verkar har gått till skogen för jag hittar dom inte."
En annan rar farbror ville gifta sig med mig medans en annan tyckte att jag såg ut som en karl och kunde lika gärna gå och hänga mig. Det gäller att inte ta det personligt.



Lite idolbilder på mina fyrbenta älsklingar. Gustav slappar och njuter av lugnet och Carlos är trött som sjutton efter eftermiddagspromenaden i dag.
Åh, vad jag älskar dessa två! Dom är mitt allt!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar