21 december 2013

Tomtar, Carola, Parkbänkar och försvunna lagerblad



Dan före dan före dan före dopparedan! Det är idag det.
Hur har ni det i julstöket? Är grisen slaktad? lutfisken lutad? knäcken tillräckligt seg?
ischokladen flottig? kolan stenhård? har plomberna rykt än? granen pyntad? är julgransfoten ens återfunnen sen den åkte ut förra året? räckte glittret? sillen då? klapparna inslagna omsorgsfullt?

Jag svarar nej på dom flesta frågeställningarna.  Min Jul-Taliban sover, så här händer inte mycket.
Blev sent i går för farfar på Golden Hits, så köttbullsrullningen får vänta.
Hittade nyss en liten klick överbliven pepparkaksdeg längst in i kylen, en annorlunda frukost kan jag lova. Fast gott tillsammans med en kopp kaffe.
Lagerbladen är slut, annars tänkte jag lägga in lite sill. Läste på burken att den ska dra i 1-2 dygn, perfekt då skjuter jag upp det tills i morgon, jag har svart bälte på att skjuta upp saker.
 Som tur var råkade Erika också ta sista tåget hem i natt, annars hade det garanterat blivit en övernattning på en parkbänk i Bålsta för Rudolf. Visst är dom gulliga?
Fick ett jobberbjudande nyss, kraftigt säsongsbetonat. Jag ska vara Jultomte! Är dock en aning skeptiskt, har aldrig klätt ut mig till just den snubben utan jag är ju mer lagd åt utklädnad åt schlagerhållet. Funderar på att busa.....vore det inte kul att komma i Carolakläderna istället?
Fast det uppskattas nog inte av dom små förväntansfulla barnen.....
 Ja, jädrar Carola, Pontare, Lena PH och Ola Salo i skönsång (?!)
 Satan i gatan vad kul vi hade på den här festen 2007. Jag på en scen dessutom SJUNGANDE i ett 35 minuter långt schlagermedley. Tror jag hade åtta klädbyten.....och sången lät för taskig men det bjussade jag på.
Hade dubbelseende och huvudvärk i tre dagar efter den där festen.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar