22 oktober 2010

Mot Ullared!

Godmorgon mina vänner.
I dag skuttade jag upp på lätta ben redan vid 5.30. Dels ville Gustav ha lite mys och sen vill Ajfånen också ha lite mys.
Konstaterade även att första snön har kommit under morgonen och jag hoppar inte glädjehopp direkt.
Idag blir en kul dag som jag ser fram emot. En härlig bilresa på 50 mil med mina fina arbetskamrater. Vi kommer få jättekul, var så säker!

Har packat det lilla jag ska ha med mej. Kände mej som en tonåring när jag tappade upp lite lådvin i en tom Lokaflaska. Lite vin till pizzan ikväll ska jag unna mej. Man lagom är bäst, vill inte riskera huvudvärk inför lördagens shopping.

Har dessvärre ett litet problem. Jag får inte till det där med bloggning från Iphonen. Går bra så långt till att skriva rubriken, men sen när jag ska skriva själva inlägget i den rutan så "försvinner" tangentbordet.
Säkert bara något enkelt handhavandefel av undertecknad som löser sej senare. Men som det ser ut nu så blir det inget mer från mej nu på ett tag.
Tror ni kommer stå ut.
Kommer däremot hålla er uppdatera er på FB med bilder och kommentarer. Det har jag lärt mej
tror jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och föröka göra det bästa av synen.

Ha en härlig fredag och lördag!
Återkommer sent lördagskväll när vi t tillbaka i civilisationen igen!

Kram
/Ewa

Ps: Det är en liten Lokaflaska........

2 kommentarer:

  1. Ha det så bra i Ullared och du löser säkert problemet med bloggandet. Annars så får vi väl vänta tills du är hemma igen.

    SvaraRadera
  2. Hej, är ni framme än? Hoppas att resan gått bra, har inte riktigt koll på snömängderna söderut. Men nu har det gått flera timmar sen ni åkte, och inte ett livstecken, inte ens på facebook?!? Får hoppas på att det är för mycket att snacka om i bilen, så att det inte finns tid att uppdatera oss stackare som inte är med. Ser fram emot en smaskig redovisning om hur resan fortlöpt! Ha det gott, slarva inte bort plånboken :)

    SvaraRadera