12 september 2011

Pingpongbollar




Goddagens på er!
Nu är man vaken, nyduschad och vansinnigt pigg! Fick en rejäl allergichock i morse. Blev faktiskt lite rädd. Hela helgen har jag varit superallergisk på jobbet, som alltid (huset är sjukt fuktskadat)
och ögonen har sett hemska ut. Ingen medicin har hjälpt denna gång (som vanligt) och ögondropparna har droppats friskt och överdoserats för att jag överhuvudtaget ska kunna jobba.

Nu vaknade jag precis när jag lagt mej att det kliade hysteriskt i båda ögonen, höll på bli galen. Det sved extremt också sen såg jag knappt något! Gick upp och fick en chock när jag såg mej i spegeln, ögonlocken var svullna som pingisbollar så det var klart jag inte såg något.
Provade med alla olika ögondroppar jag har, inget funkade.

Så då var det bara att motvilligt plocka fram Betapredburken och lösa upp 15 tabletter och svälja.
Gillar inte detta ständiga cortisonintag men i detta fall var det mer än nödvändigt.
Somnade efter en stund och nu har det lagt sej.
BLIR GALEN PÅ DENNA SKITALLERGI!

Nu sitter jag här och slappar, det luktar gott från köket. Emilie lagar fetaostfyllda köttfärsbiffar. Till detta har hon gjort tzatziki och blomkålsmos.
Jag slängde för säkerhetsskull på en potta med potatis på spisen till maken. Tror blomkålsmos är alldeles för modernt för honom......

Ikväll dags för nattjobb, känns som jag bor på jobbet. Är mer där än här, men dock frivilligt ingen har tvingat mej.
Men det blir inget mer extrajobb för mej på ett tag nu. Nu har jag tjänat ihop till två heldagar på Ullared.....hihi.




2 kommentarer:

  1. Men herregud de måste väl fixa till det där på jobbet ngn gång. Tänk de boende som är där jämt då???

    SvaraRadera
  2. Men du, det där kanske du kan tjäna pengar på! Det är ju svindyrt att anlita mögelhundar, du skulle ju kunna fukttesta hus för en lite billigare peng! :) Jag funderar på om jag har fukt här i huset, får man bjuda på en fika någon dag?

    Skojar bara, tråkigt med allergin, hoppas att de gör något åt det sjuka huset. Tänk alla stackars pensisar, som måste vara där jämt, 24-7. (men hur stavar man till pensisar då? ser ju ut som ett annat ord det där ;) )

    SvaraRadera