7 januari 2013

Dagen i bilder



Är det någon som vill muntra upp mig eller känner att jag borde få en försenad julklapp så går det bra att stämpla in denna ljuvliga kakburk! Skulle passa perfekt i mitt kök...
Tack på förhand!
Gustav är frisk och det firar vi med tonfisk i silverskål ätandes på diskbänken, han får äta där.
Han får äta överallt, vars han behagar,  because he´s worths it!


Handlade på mig halva Willys idag. Det blev middagar, luncher, kattmat, värmeljus, schampo, balsam, frukt, grönsaker och lite till för en hel vecka. Visste nu förresten att man numera kan provsmaka även körsbärstomaterna på kvist på grönsaksavdelningen? 
En grå mus i övre medelålder stod och botaniserade, bröt av och stoppade i munnen. Idiot!

När jag kom hem så blev jag fast i bilen, dramatik! Bilbältet eller säkerhetsselen som mor min trilskas med att säga gick inte att klicka upp. Kravlade mig ur tillslut och sen fungerade den igen. 
Såg nu kul ut om någon hade sett mig.
In med kassarna och sen nästa grej of the day,  en kasse sprack på mitten så det var bara att plocka varor runt halva socknen. 
Verkar vara min lyckodag!


God mat i Pettssonska idag. Ugnsrostade rotfrukter, paprika och potatis med lite kycklinglår uppepå. En rätt som sköter sig själv i ugnen. För er med skarp syn så ser ni att potatisen har tagit plats på vänster sida och rotfrukterna till höger. Detta för att Rudolf tycker vi äter alldeles för mycket rotfrukter bara ska kunna rycka åt sig potatis.
Och visst, han har en poäng där! Tycker att han börjar likna en kålrot mer och mer medans jag ser ut att härstämma från palsternuckan!
Fast jag skrämde upp en kycklingfile i stället med lite goda kryddor. Har aldrig varit något för det där att sitta likt en grottmänniska och skava på kycklinglår.
Sen vet jag inte hur mycket av pippin jag får i mig. En kycklingfile är 3 PP, pronto!
Vi åt Emilies kvarvarande tzatziki från i lördags till, även i dag hade den två Z i stavningen och förbaskat god.


Till sist vill jag även passa på att visa er en bild på en Scotch Brite, kan vara bra att veta hur en sådan ser ut.

Snart jobba! Jihaiiiiiii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar