10 januari 2013

Magont och pådrag



Sovit gott i natt men vaknade tidigt av att magen gör ont och huvudet värker.  Somnade om och vaknade igen framåt 10.00, tror jag, av att det var ett jäkla liv. Polissirener ett i ett och helikoptrar alldeles ovanför taket.
Då är det kul med Facebook!  Jädrar, där får man veta allt och lite till! Det hade alltså varit bankrån i Täby och rånarna var i lilla Bro och dumpade bilen och sprang omkring i skogarna.
Bro var avspärrat, förskolorna och skolorna fick besök av polisen och uppmanades att hålla sig inomhus.
Vid centrum hade det tydligen varit skottlossning, ja herregud. Gustav var rädd när helikoptern hovrade ovanför oss så fönsterrutorna skallrade.
Sen när jag på aftonbladet.se läste var det var för pojkar som dom letade efter kände jag efter att dörrarna var låsta ordentligt, ytterligare en gång.
Var ju inte direkt Ove Sundberg som for omkring i skogen med vattenpistol utan tungt kriminella dårar med anknytning till det kriminella nätverket FFL och beväpnade med automatvapen.
 Efter ett par timmar vart det tyst och tydligen hade dom eller den som eftersöktes blivit fast.
Pratade med min bror, han hade blivit stoppad och fått bilen genomsökt tre gånger den korta biten mellan Finnstarondellen och Skällsta.


 Nu är Gustav glad igen och vågar sig ut när allt blivit tyst igen. Själv ska jag lägga mig en stund.
Mår lite halvilla och magen värker. Har bara druckit lite te än så länge. Kanske jag får en lightvariant av magsjukan, vore tacksam för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar