14 januari 2013

Tålamod och Idrottsgala



Godmorgon alla ni som orkar läsa mitt dravel dag in och dag ut!  Jag är glad att ni finns.
Jädrar var den här jobbhelgen har varit långdragen. Långdragen och med ovanligt mycket stök på Viggen.
I natt hade jag fullt upp, satte mig ner första gången strax före 00.00, ovanligt! Det var lugnt och alla sov samtidigt endast två timmar, sen var det fullt ös igen.
Inte undra på att man känner sig sliten. Att arbeta med svårt dementa är krävande, inte minst i huvudet. Och sen tålamodet...man måste vara utrustat med minst 100 änglars tålamod!
Säga och förklara samma sak om och om och om och om och om igen! Jag fixar det fortfarande men det tar lite på orken, det erkänner jag.

I går fick jag höra något gulligt, ett samtal mellan två av mina favorittanter efter att jag haft min sedvanliga smörgås och mjölkseans med alla som var uppe. Så här lät det:

Tänk jag förstår inte att hon orkar vara så glad och alltid på så bra humör den där tjejen!
 Om inte hon fanns så skulle vi svälta ihjäl!

Rara tanter som såklart har rätt, på jobbet är jag proffsig och alltid glad. Det måste man!
Jag är sällan en sur skit.

Hade inte tänkt att sova så länge idag och blev chockad när jag vaknade 14.00 fast jag ställt alarmet på 12.30, vem stängde av det? Tydligen "nån" som Rudolf alltid säger när han inte kan erkänna att det var han själv som gjort något.
Som typ när soporna inte är tömda eller om diskmaskinen inte är i gångsatt, då heter det alltid att "nån" har inte gjort det.
Typiskt!

Måste sätta fart nu. Har en del att fixa innan jag beger mig mot pendeln klockan 16.00. Måste duscha, äta något lite, mumma mig och se till att jag får med mig det jag ska i väskan.
Ska bli jättekul att få komma ut på vift med finaste Ingrid. Första pitstop blir att hitta någon trevlig restaurang som kan utfodra två hungriga damer 50-plusåldern och sen måste vi vara på plats i Globen senast 19.30. Det är ju TV-inspelning och då gäller det att hålla tiden.

Ett gediget reportage a´la Ewa kommer finns att läsa senare i natt om jag är pigg.

Vi ses!

Just det! Tack Jocke som fixade denna helkväll till oss (om du nu läser detta) vi kommer få kul!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar