29 april 2013


 Vi har på senare tid utökat vår zoologiska park i Pettssonska med ett rådjur. Detta lilla fästingbärande djur ligger varje dag på gräsmattan i solen. Är inte ett dugg rädd utan tittar mest på oss.
Gustav bryr sig inte heller, han gör som han gör med Carlos.....blänger lite nonchalant.
Fast idag är jag lite orolig, tycker han ser dålig ut. Är han sjuk? Har han ont? Han ser så "slö" ut, ligger ner och blundar. Eller så är han bara måndagstrött, kanske varit ute och festat med illern Göran och tapiren Tomas hela natten.....vi får om han ligger kvar på eftermiddagen då är det något fel på kraken. Då får jag ringa rådjurssjukhuset.


Till sist, ett litet tips! Vill ni prova något nytt,  kanske en ny smakupplevelse i truten. 
Testa att borsta garnityret med Idomin! Det gjorde jag i morse, höll på att spy.
Det var i ett halvhjärtat försök att fräscha upp min icke angenäma andedräkt efter konstant kaffedrickande hela natten. Nästa gång ska jag tända lampan och ha glajjerna på nosen när jag rafsar fram tandborsten och vad jag trodde tandkrämen i väskan klockan 4.00 på morgonen.
Hade tidigare en välsmord trut men nu blev den alltså om möjligt ännu mera välsmord.

Godnatt!



2 kommentarer:

  1. Det är en hon,(get). Hon kanske ska ha bebisar!? Grattis.
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Hej! Skulle precis säga att den ska säkert ha bebisar! :)
    Jag har ju haft förmånen att kolla när rådjur föder bebisar två gånger eftersom de vid denna tid brukar lägga sig på åkern här utanför och använda den som förlossningssal. Håll koll så får du se på ett av naturens under inom kort! KRAM J

    SvaraRadera