9 april 2013

Positiva tjockisar gör mig imponerad



Vaknade med näckspärr! Dessvärre inte bara i nacken utan hela jag känns som en enda stor nackspärr, stel och det värker. Inte bra, har nog legat galet i natt, fast jag vaknade som jag brukar med kroppen i sängen, huvudet på kudden, dregel i mungipan och benen nedåt i färdriktningen.


Åt frulle med datorn i knät och bevittnade nypremiären av Biggest Loser. Jädrar vilka kämpar!
 Dom har verkligen tagit steget, bestämt sig, har viljan, är superladdade, positiva  och är beredda att totalförändra sina liv på egen hand. Eller som en tjej sa "anledningen till att jag är tjock är att jag ätit för mycket och rört mig för lite!" Så rätt hon har!

Hoppas verkligen att Jenny, diakonissan med högsta kroppsvikten fullföljer och inte går på den magoperationen hon blivit erbjuden.
Det här sättet att gå ner i vikt kommer du garanterat må mycket bättre av. HEJA JENNY!
Deltagarna i Biggest Loser ÄR duktiga och ska ha all cred, den enda som är duktig vid en tjockisoperation tycker jag är kirurgen.....klockrent!

Såklart har deltagarna dom bästa förutsättningarna. "Inlåsta" på ett slott med proffesionella personliga tränare och extrem kosthållning. Svårt att få tag på pizza, godis och annat osunt. Det enda dom gör är att träna och äta rätt. Jag hoppas att alla lyckas, men främst Jenny!
Förra året gick en deltagare ner 16 kg PÅ EN VECKA!

Gjorde i och för sig jag med denna vecka när jag i går hade min måndagsvägning, vågen visade minus 18,2 kg fast jag misstänker starkt att vågen fått tuppjuck, typ..ett batteribyte vore nog på sin plats. Men kul var det!

Vad ska jag sparka mig trött av idag då? Ingen aning, blir kanske lite mera fönsterputs.
Det är så roligt med min fina maskin!
Sen kommer jag hänga massor med Gustav, han verkar lite deppig, Prinsen.  Kanske börjar fatta att konkurrensen är närmare än han tror.
Hoppas vi kan ta trefikat ute på trappen i solen. Det kommer han gilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar