12 april 2013

Välkommen Carlos!



Snart lördag! Som vi väntat på denna lördag. Äntligen är Carlos så pass stor att det är dags att flytta från sin mamma och sina syskon. 8 veckor, en bebis, en hundbebis, ett litet liv!



Emilie och Jogge har haft fullt upp ikväll. Vart och köpte det sista till valpen, tagit bort mattorna, valpsäkrat, köpt en jättefin ID-bricka, packat allt dom behöver för att Carlos ska få en sån bra bilresa som möjligt hem imorgon.
Det är långt att åka, ca 45 mil, enkel resa.  Kommer ta tid och jag önskar jag var en liten osynlig fluga.
Då skulle jag sitta på instrumentpanelen i bilen och titta på den bedårande lilla valpen......hela tiden!
Bara inte Jogge drar ner rutan och viftar ut mig någonstans in the middle of Nowhere?!?!
Kanske inte var någon bra idé det där med osynlig fluga?
Dom kom förbi för en stund sen med en stor fikus, som tydligen är giftig. Den får bo här så länge tills faran är över att inte Carlos äter upp den.

Du ska veta Carlos att du är så efterlängtad och mormor älskar dig redan! Kommer skämma bort dig!        INTE med godis för det får jag inte för dina föräldrar men kärlek kan du inte få för mycket av, pussar, kel och gos!
(Fast kanske en köttbulle lite då och då inte skulle göra något?)
Morfar är lite mer tjurig och svårflörtad, han tror nämligen du kommer kissa på vårat dyra trägolv och att det sedan rinner ner i dom obefintliga springorna och det kommer lukta pink i all evighet....kanske har han rätt.
(Själv har han faktiskt kräkts på trägolvet i sovrummet en gång.....och det golvet har breda springor!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar