16 april 2013

Snurr på statistiken!



Godmorgon!
Kul att jag hade 495 klick på sidan igår och 96 unika, helt galet! Men så är det när jag skriver vad jag tycker om vissa saker, det gillar (?!) ni eller inte. Det vara bara en ynka kommentar fast desto mer på FB.
Inlägget igår skrev jag rakt i från hjärtat, oredigerat och precis som jag tycker. Det får ni ta!
Kommer alltid tycka att man i svåra stunder inte ska vara så himla snabbt att döma utan faktiskt vara till stöd för den utsatta personen oavsett vad som skett. Min åsikt, tyck vad ni vill!
 Nog om detta.

Har varit vaken en stund nu och hunnit både druckit kaffe och pratat med Jessica i 34 minuter och 27 sekunder för att vara exakt.
Hon hjälpte mig med en sak som ni säkert kommer att märka senare. Ingen stor grej men en liten säkerhetsåtgärd för att minimera risken att mina Carlosbilder blir stulna och används i andra sammanhang. Det är tydligen vanligt att det stjäls bilder som man senare kan hitta på Blocket och andra sidor.
Och eftersom jag vill fortsätta visa er bilder på lilla Carlos så kommer dom i fortsättningen se ut typ så här eller något liknanade:


Att texten är ljus (det heter något speciellt) gör det svårare att redigera bort den, säger min ständige datasupport Jessica.
Jag litar på henne, hon kan det där.

Idag ska jag laga torskrygg, något som säkert att supergott, tror aldrig jag ätit det faktiskt.
Till det gör jag dillstuvad potatis det borde Rudolf gilla!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar