1 april 2013

I går

 Här kommer lite bilder från i går. Rolf briljerade som vanligt i köket och gästerna blev mätta och nöjda.
Påskägg till alla med olika innehåll. Godis till Ferry, Erika och mormor. Ja, plus termometern som hon blev överlycklig över.
Erika fick presentkort på en klippning som hon blev glad över som fattig student.




Emilie och Jogge skojade jag med! Emilie fick vindruvor i sitt ägg eftersom hon säger att frukt är godis. Och Jogge fick en halv deciliter sågspån, en träbit och fyra trallskruvar.
Han fattade inget men sen så förklarade vi att Pappa Rudolf bjussar på den brunbetsade rillade trallen som dom tittat ut till balkongen. Såklart snickrar han den också. Roffes Allfix AB ställer upp i vått och torrt.
Påhittig jag är va?
I år ska alltså ballen inredas på Norrboda och ett snyggt golv ett måste så lille Carlos kommer att trivas. Passande möblemang kommer också att ihandlas. Och sen det viktigaste, ett nät eller liknande så den lille parveln inte trillar ut mellan spjälorna.
Kan tilläggas att dom senare inte gick godislösa. Det fanns en påse med fint gult band till dom med massa gott i som dom generöst bjussade på efter maten till kaffet.

Gustav fick såklart också ett påskägg, med lite godis i. Sen hivade Emilie upp ett till sina föräldrar från henne och lillasyster, godis och Trisslotter. Tackar!

Nu har jag svamlat klart, måste sova!
Godnatt!

Det är 1 april idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar