7 april 2011

Blåst


Vaknade 13.00, pigg och dum i huvudet. Vaknade av att det blåser satan....stormar som sjutton. Gustav var ute och blev ganska glad när jag släppte in honom. Han gillar inte när det blåser, pälsen blir rufsig och hårstråna hamnar snett. Jobbigt med lång päls....

Har varit i väg nu och hämtat min nya dosa. Den här kassörskan var väldigt mycket trevligare än den i går. Hon förklarade på ett mycket pedagogiskt sätt hur den fungerade.
Jag fattade på direkten, inte det minsta trögfattad trots sirap i skallen.

Gjorde något riktigt wild and crazy efter bankbesöket. Jag tog ett varv in på Lidl, en affär jag sällan besöker eller förresten aldrig besöker.
Impulshandlade lite tyskt rostbröd, ett paket kakor tyska chokladkakor ifall man mot förmodan skulle få oväntat besök (nu lät jag som mormor!) och en påse Haribo björnar.
Nallarna hetsåt jag i bilen på väg hem, fick träningsvärk i munnen så nu sitter jag här och funderar på hur man stretchar truten.....

Idag blir det en enkel pastarätt till middag i Pettssonska, en klassiker nämligen spaghetti och köttfärssås.
Sen iväg för min sjätte natt den här veckan. Nästa vecka jobbar jag bara 2 nätter. Har tagit semester på lördagen och Mia jobbar bytesnatten på fredagen för mej.



1 kommentar: