26 april 2011

Hola bandidos!

Idag har det blivit glest mellan inläggen här i bloggen. Men det är lika bra ni vänjer er för snart blir det inga inlägg alls!
Jag kommer få tredje gradens abstinens frågan är vad ni kommer att få? Klåda, utslag eller fotvårtor?

Nu till det ni väntat på:
Dagens sovrapport! Jotack, sovit som en död ända till 15.15. Helt sjukt hur man kan sova så länge, dreglat hade jag gjort också.
Erika kom på besök idag. Hon skulle ta sej lite plaskålek i simhallen. Jag passade förstås på att bjuda på mat. Idag var det den obligatoriska makaronilådan med rivna morötter.
Gott, javisst men kanske något trist.

Har fått min semester beviljad nu, mailade La Boss och han svarade på rotmos att allt var beviljat och bemannat.
Man tackar!
Nu har maken somnat i soffan, börjar bli orolig hur han överhuvudtaget ska kunna hålla dej vaken på semestern nästa vecka.
Kanske blir så att jag får natta honom och gå ut och äta middag själv på kvällen.
Undrar om han kommer att packa ner morgonrocken?

Nu ska jag strax åka och få sista natten avklarad, sen är jag ledig ända till den 10 maj.


2 kommentarer:

  1. Oj Oj Oj vad jobbigt det kommer att bli utan dina blogginlägg på en vecka. Men men man får väl klara sig. Eller så kanske du hittar en dator på hotellet???

    SvaraRadera
  2. Hej oj hur ska vi överleva utan dina blogg inlägg Ewa ? Och du kommer att få det så skönt i solen och bara ta det lugnt och njuta av god mat och gott vin samt god man kanske..... bara han e vaken. Ha en jätte trevlig och skön semester det är du värd vännen kramar så ses vi när du kommer hem på hotell Pomona du lär ju bo på ett lyxigare nu än det hotellet ,,,, hihi

    SvaraRadera