28 april 2011


Goddagens!
Jag har jobbat på bra här hemma i Palatset hela dagen. Faktiskt inte sovit middag ännu, har inte ens legat och vilat.
Det ni!?
Jag var till Bålsta. Hämtade linser till Erika på Synsam, ja eller hämta och hämta. Det fanns inte inne som vanligt utan det beställdes. Kommer på måndag. Stackars henne, åka kommunalt till Bålsta. Dyrt och trist!
Sen in på Sparbanken för att växla pengar. Nu vet jag att ni tänker....."Vilken jubelidiot, det kan man ju göra på Arlanda!" Och det vet jag att man kan, men jag gillar att ha framförhållning och vara redo i morgon när vi checkat in.
Dessutom är det full fokus på ett annat mycket viktigare ställe på terminal 5, och det är inte Forex utan såklart Starbucks!
Denna gång ska jag hinna fika innan vi boardar planet....en mellanlatte tack!
Tror den kostar 59:-, dyrt men det är det värt!

Väl hemma igen så har Gustav och jag myst hela dagen. Tänk han fattar att något är i görningen, han är lite orolig och har inte ätit något alls idag.
Han ser min resväska som jag håller på att fylla med kläder, så han hajjar nog att mamma ska åka ifrån honom.

Idag kommer Erika hit! Då blir jag glad, vi ska säga hej då och sen ska jag bjuda henne på kycklingcanneloni, som jag vet att hon tycker om. (Asså, vi äter först och tar avsked sen!)
Emilie flyger också till Stockholm ikväll, men henne får jag inte se förräns i morgon eftermiddag då hon och Jogge flyttar in här hos kissen.

Nu måste jag fortsätta med middagsstöket.

Så här kommer jag se ut i en hel vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar