9 maj 2010

Icke någe av intresse!

Idag har jag inte varit någon direkt aktiv bloggare. Kanske mest för att det inte hänt något som skulle göra att ni måste hissa era intresseflaggor!
Jag har mest fikat, spanat på lite repriser bl.a på Svenska Hollywoodfruar och fikat igen.
Maria Montazami fnissar man alltid åt. Idag var hon överlycklig över att få hissa den amerikanska flaggan hemma hos sin syster i Umeå. För övrigt så ser både syrran och hennes mamma precis likadana ut och pratar exakt som Maria. Kul!
Sen var dom på Max och köpte den Maria-stylade hamburgaren, hon undrade om det fanns vin att köpa där, hihi vi är i Sverige! Vin på ett hamburgerhak, det hade vart för bra för att vara sant!

Ingrid och Micke kom på en snabbvisit. Dom var på väg till Ikea för att kolla lite hur deras framtida kök kommer se ut.
Idag åt vi grillat, som vanligt. Rolf grillade en mycket god fläskytterfilé och så den obligatoriska sparrisen. Jag hade gjort en potatisgratäng.
Justja! Det blev förrätt också. En Rolfinspirerad sill och laxtallrik. Till Emilie gjorde han en liten toast med Skagenröra eftersom flickebarnet inte uppskattar sill och lax så vidare.

Nu håller finaste Emilie på att packa inför hemresan till Rosengård. Hoppas det står kvar, det var ju bränder och vandalisering där i natt igen. Som tur är bor hon inte exakt där allt skit pågår men nästan.
Klockan 22.45 går planet, den här gången ifrån Arlanda och med SAS.
Vi åker väl här ifrån ca 21.30.

Fina Erika har precis stuckit iväg på ett yogapass och lille Rolf sitter i soffan med en kopp kaffe i högernäven och fjärrkontrollen i vänsternäven.
Tror han somnar snart, han ser trött ut stackarn.
Bara han dricker upp kaffet innan han somnar annars blir det blött i soffan!

Lilla herr Lurventuss sover redan i min säng, han har vart ute hela dagen idag och är helt slut nu.
Han kommer säkert vara ute hela natten när han sover nu på kvällen.

Oj, vad det här blev informativt och trist.


1 kommentar:

  1. Informativ Ja. Men absolut inte trist. Man tackar så mycket för infon.

    SvaraRadera