19 februari 2012

Inga konstigheter...



Godmorgon mina vänner!
Sov lite längre idag, var ju iväg och hämtade Londonresenären på Centralen i natt vid 2.00.
Tog med mig Rolf som cowdriver/vägvisare.  Är som ni vet inte vassaste kniven i lådan när det gäller en del saker, bl.a hitta i stán.
Och det var tur att han visade vägen, det var en del ombyggnationer och  förändringar sen jag körde där sist.
På vägen hem hade det frusit på och var snorhalt gick inte att bromsa, läskigt!
I Kungsängen hade polisen satt upp två fina marschaller och vinkade in mig.
En manlig poliskonstapel, såg inte ut att vara en dag över 15 år hälsade trevligt och undrade om hela familjen var ute och åkte. Fattas en dotter och en katt mumlade jag.
Jag fick visa mitt körkort, han granskade det noga med polisficklampan och lämnade tillbaka det med orden: Det ser ju superduper ut! Eller sa han DU ser ju superduper ut!? Troligen inte, på den körkortsbilden ser jag precis ut som jag är nyutkommen från Hinseberg efter ett långt fängelsestraff.

Trodde jag skulle få blåsa, nu när jag var beredd! "Var har konstapeln ont någonstans?" men tyvärr så fick jag inte det.....

Har en liten teori om varför Ranelid gick vidare direkt till Globen i gårdagens tävling.
Jag skyller på media! Det är medias fel som från den dagen i höstas det släpptes om vilka artister som skulle deltaga dagligen har skrivit spaltmeter om hans deltagande, han har varit på löpsedlar, morgonsoffor, pratprogram och gud och hans moster.
Han har fått en jäkla massa publicitet! Har vi sett likadana skriverier och hysterier om dom andra artisterna? T.ex Andreas Johnsson, Mattias Andreasson, Molly, Christer Sjögren, Love Generation, Axel Algmark, Lisa Miskovsky, Hanna Lindblad m.fl?
Nej, icke! Det har vi garanterat inte!!

Sen finns det dom som proteströstar, vilket innebär att man tycker skiten är så dålig så man röstar för att förstöra. "Vi röstar på Ranelid, han är så jävla kass" Precis samma fenomen som i Let´s dance när Bygglovs-Willy, Peppe Eng och Brandeby var med. Dom åkte ju ALDRIG ur fast dom var pissdåliga!
Detta tyckte svenska folket var kul och proteströstade för att förstöra!

Tycker synd om våra seriösa artister och låtskrivare som drabbas av det här.  Jag sa med en gång i går att Ranelid kommer gå direkt till Globen. Folk röstar för att förstöra. Och så rätt jag hade.
Nu kommer såklart också Bananjävel gå vidare från Andra Chansen så har vi två uppsjåsade mediakåta individer som kommer få topplacering i finalen.

Men som sagt, detta är min lilla teori och jag säger inte att det är så. Men jag tror det!
Nästa vecka kanske Danny tar hjälp av Kristina Lugn på scenen och Charlotte Perrelli av Leif GW Persson?!

Nog om detta!
Nu ska jag nog gå på promenad i slasket. Sen i eftermiddag kanske mina tre troll kommer hem och myser.


1 kommentar:

  1. Tror tyvärr att du har helt rätt om mello. Vi funderar starkt på att säga upp tv-licensen!

    SvaraRadera