31 oktober 2012

Impulsköp?! Njaee!












Jamen då så! Då har vi snart ett toklarmat hus! Denne Herr Stolpe (han hette så!) från Sector Alarm kunde sin grej, han skulle lika gärna kunna sälja snö till eskimåerna eller sand till Sahara med stor framgång.
Sanningen är den att vi faktiskt tidigare har tittat och pratat om att vi skulle skaffa larm, men som allt annat har det runnit ut i den berömda sanden.

Det här verkar vara ett toppenlarm med allt från inbrottslarm, brandlarm, rökutveckling, trygghetslarm, nyckelservice, glömt-spisen-eller-strykjärnet-larm...m.m.
Gillar speciellt det där med nyckelservice, ni vet jag och mina glömda nycklar. Dom rycker ut, låser upp och det kostar inget extra.
Ingen bindningstid och bra hanterbar månadsavgift.
Dom skickar väktare på ALLA larm utan extra kostnader både på onödiga klantlarm eller skarp läge.
Så nu ska hela kittet installeras av en installatör snarast. En kamera som filmar även i mörker, en rökdetektor, en GSM-panel, manöverpanel och lite annat smått ska göra vårt hus säkrare än
 Fort Knox!

Lättlurade? Ja, kanske..... lite....men ett larmat Pettssonskt Palats är att föredra i dessa tider då villainbrotten ökar i raketfart.
Herr Stolpe var en schysst snubbe, han bjussade på hela installationen av startpaketet värd 3490:- när jag muttrade att jag tyckte det var dyrt.
Försäljningtrick kanske, vad vet jag!

Och det mest fantastiska? Rolf var vaken och deltog i informationen iklädd sin gråa Dressmannmorgonrock.


4 kommentarer:

  1. Det var säkert Dressmanrocken som fick dem att bjussa på Startpaketet//Kerstin

    SvaraRadera
  2. Dashing brother.......Lotta

    SvaraRadera
  3. Vi har oxå larm från dem :-)

    SvaraRadera