31 oktober 2012

Pippi och främmande karlar på besök!



I dag bläddrade jag fram till sidan 16 i Viktväktarnas Vardagskokbok. 
Där stod att läsa....Kycklinggryta.
Sagt och gjort, lätt som en plätt, flipp eller flopp, skit eller pannkaka?
Blev ganska gott men något saknades...hrmmmmm. Just det, man skulle ha sweet chilisås som smaksättare. Då blev det genast mycket bättre.
Erkänner att jag var lite för frikostig med sojan...denna billiga Eldoradsoja som jag inte fattar varför jag köpt. Eldorado är Willys absoluta billigaste skitmärke. Smakar skit om man överdoserar, nu har jag slängt den flaskan och en ny av bättre märke kommer att inhandlas snarast.

Rolf är rolig! Eller rolig och rolig? Jag förstår mig inte på karln. Han berättade att det knackat på två män här i går kväll.
Dom skulle komma tillbaka idag 21.15 (vad är det för jäkla tid? Mitt i Carina Bergprogrammet!) och prata om......säkerhet. Fast han var inte säker (hihi, ordvits) var kom dom ifrån, vilken företag, politiskt eller så?!
 Nej, se det visste han inte och han hade ingen lust eller ork att sitta uppe och vänta på dom heller...
Men tack då! Ska jag?! Ska jag prata med två karlar om ja.... vad då?
Tror att han såklart missuppfattat hela grejen, jag antar att det är två påstridiga försäljare som vill sälja antingen lås till balkongdörrar och fönster eller brandsäkerhetsgrejer.
Och vi ska inte ha något av detta. Brandsläckare har vi flera stycken och låsbara balkongdörrar har vi inte och jag vill inte ha heller. Finns billigare att köpa än hos knacka-på-försäljare.

Ställde en fråga till Rudolf, och det var: Varför inte dom hade kunnat prata om denna
säkerhet redan igår, varför var dom tvungna att komma tillbaka ikväll?
Det visste han inte och nu sover han redan i soffan...!

Jaja,  den som lever får se.

2 kommentarer:

  1. hahahah Ewa det lär nog komma två stycken och prata säkerhet dom har varit här oxå och ville komma tbax en annan kväll men jag tackade nej

    SvaraRadera
  2. De var hos mig med, med Svärsånen mota iväg dem, jag har redan larm och hela tjottabaletten//Kerstin

    SvaraRadera