18 juni 2013



Godkväll alla mina vänner!
Haft en bra dag idag med, inte gjort någon speciell nytta utan mest lallat runt här hemma.
Vattnat lite blommor, dammsugit och tagit emot leveransen av ekparketten.
Pratat och messat med Anne en del också, hon är ju som jag berättade förut på Gekås så det blev lite mms-ande fram och tillbaka om olika Ipadfodral.
Bestämde mig helt otippat för ett rosa!

Vid 18.00 kom Carlos med sin hurtfriske mamma. Emilie skulle till Sats och köra ett pass, Carlos fick vara kvar här och röja.
Han var busig idag, vi skrattade mycket åt hans tokryck han får allt emellanåt. Springer som en galning runt runt och far in i väggar och dörrar på rygg.
Nu har han åkt hem och plötsligt blev allt väldigt tyst och stilla. Har tagit lite kort idag, tänkte ni kanske ville se?!
 Min cyklande make nyss hemkommen från jobbet. Han provsitter parketten för att säkerhetsställa kvalitén.
 Födelsedagsblomma nummer 1 av Ingrid och Micke, tackar!
 Födelsedagsblomma 2 av Jessica, Bani, Nova och Manya, tackar!
 Födelsedagblomma 3 av mamma, tackar!
 Födelsedagsblomma 4 av Rolf, tackar!
 Min lilla Applefamilj! Ipaden får så länge ligga på en liten kökshandduk så den inte repas på baksidan.....och JA, jag är skittöntig och har en förkärlek för kökshanddukar. Erika påminde mig om att det var likadant när Mac Booken var ny, då fick han ha en kökshandduk som täcke när han sov.
Iphonen hade jag i en havererad vit tubsocka innan jag hade hittat något passande fodral.....sug på den ni! Premiärturen gick till Ullared och folk glodde som dom hade käkat glosylta när jag tog fram Iphonen ur sockan.























Till sist lite bilder på våran Carlos, tror han lätt skulle vinna titeln "Mest pussad på" herregud vad jag inte kan sluta att pussa på han.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar