9 juni 2013



Söndag = slödag = värsta goda middagen = jobbdags = bra helg!

Hinner inte alls med bloggen på helgerna har jag märkt. Finns faktiskt en del annat att roa sig med, tro det eller ej!
Idag har jag bl.a umgåtts med hela min söta familj inklusive dom bedårande pojkvännerna såklart!
Vädret har varit omväxlande, från strålande sol till åskvädret from hell på fem röda.
Jag är rädd för åskan, tur att Rolf valde att ta fikapaus från båtrenoveringen i garaget just när det mullrade som värst.
Förresten har Rolf namnsdag idag, Birger heter han. Rolf Birger Maria Pettersson.
Grattis min kära!

Har även klickat hem  25, 44 kvadrat ekparkettgolv från ByggMax, smart drag att beställa det där.
Då får man det hemkört för endast 300:-.  Tackar! Extrapris just nu, 229:-/kvadrat. Skatteåterbäringen rinner genom fingrarna.....
Leveranstiden var 2-3 veckor. Inget vi ska lägga per omgående men bra att ha hemma när andan faller på snickaren i familjen. Av erfarenhet vet jag att det kan komma att dröja ett tag....ett par månader....ett par år....eller ja, typ.

Just nu väntar vi hungrigt på Erika och Emilie som är i Kista och shoppar. Jogge och jag har styrt middag. Blir grillade äkta italienska korvar...gott. Jag säkrar upp med lite pippifilé, fetaostsallad och sen en potatissallad jag hittade i Allt om mat, grillspecial.
Carlos är det full fart på, han är så tokbusig just nu. Hittar det mesta att bära runt på. Nyss var det min ena  Foppatoffel, Gustavs pläd, Rolfs sandal och en rosa filt. Dock inte samtidigt eftersom munnen hans är ganska liten.

Lite bilder vill ni se va?

 Blixtrar och dunder, magiska under.
 Carlos har fått nya grejer av mormor, tuggben som han inte fattar att han ska bita på, han slickar bara....och sen en liten zebra som piper. Den gillar han!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar