27 juni 2013

Mer Fralla!



Ja, jag vet..........jag är tjatig men jag lovar i morgon kommer det inte komma upp en bildjäkel på Carlos. 
JAG LOVAR!
 Tänk vad finurligt att linda in tuggbenet med torkad kyckling. Himlars vad gott det var!
När sen pippin var uppäten var själva benet inte så speciellt intressant. Kolla Carlos lilla fina rosa tunga, åååå vad han är söt!
Stilstudie på djupt koncentrerad 18-veckors Frallavalp.

Jag fortsätter att mala på som värsta gamla kvarnen om hur fantastiskt enkel och behändig den här lilla killen är!
Inga som helst problem. Han finner sig i allt, trivs i buren i bilen och lägger sig och sover direkt när han lyfts in, skäller nästan aldrig, lugn och sansad, fattar NEJ om han biter i något som han inte får, GOSIG och vill gärna vara i knät eller i famnen, tigger inte, är snäll, go, trygg, busig, harmonisk och alldeles underbar!
Trodde dom flesta valpar var jobbiga.

Vi var och träffade nästan hela klanen Sonefors som hade grekisk afton ett par hus ner. Tror Carlos charmade alla där med, till och med Lasse som tidigare yppat något om att han tyckte han var f..!
Carlos fick träffa fina goldenkillen Arnold också, dom nosade nyfiket på varandra och jag tror dom gillade varandra trots storleksskillnanden.

Klockan 20.30 lämnade jag tillbaka sötnosen till hans ordinarie vårdnadshavare på Norrboda. Jag blev bjuden på kaffe och glass och Carlos somnade i mormors knä.

Och med detta hyllningsinlägg till min fina Carlos så säger jag godnatt!
I morgon kommer ni som sagt inte få höra att jag ens yppar namnet Carlos här i bloggen.......fast eftersom jag är ganska glömsk så vet man ju aldrig!




1 kommentar:

  1. Det är din blogg och du får skriva huuur mycket som helst om världens sötaste fralla! ;) Och sen är det kul att följa Carlos äventyr... KRAM

    SvaraRadera