5 juni 2013



Vad händer i dag då i mitt så innehållsrika liv? Nja, inte mycket att hänga i julgranen kanske.
Ska väl mest lalla runt här hemma med Iphonen i ena näven och kaffemuggen i andra.
Skämt åtsido, Owe kommer hit efter lunch. Sa åt honom att inte komma före 12.00, han har ju en benägenhet att komma på visit på tok för tidigt. Typ 9.00! Vem är vaken då? Inte jag i alla fall, kanske vaken men långt i från pratbar.
Jag ska hjälpa honom med annonseringen på Blocket som han tjatat om länge.
Klockan 17.00 åker jag till Mäklarhuset och hämtar Carlos. Emilie har en visning på kvällen och jag hjälper såklart till nu när Jogge är i Italien.
Sen blir det jobb, två nätter på tapeten och jag känner mig laddad. Är alltid laddad och glad när jag ska åka till jobbet. Jag gillar Solängen och alla kloka kollegor. Synd bara att dom är så värdelösa på schlager......moahahahaha!
 Kul att Anne jobbar också, hoppas hon har tid att hänga lite på Solängen i natt.

Studenten idag för många ser jag på FB och i grannträdgårdar. Det var länge sen vi hade sånt här i Pettssonska.
9 år sen Emilie slutade och 7 år sen Erika på lätta ben lämnade UBG.
Letade fram lite kort, titta vad söta dom är mina älskade skitungar:



 Ja, det var en härlig tid! Lagade mat i en vecka (skrubba 8 kg små, hala färskpotatisar TAR tid), blåste ballonger i två veckor, pyntade hela trädgården med blågula band och flaggor, la ner stort jobb med plakaten m.m. Men allt såklart bara roligt att ordna och fixa!
Kom på en sak! Carlos tar ju studenten på lördag från sin Valpkurs......vore det inte på sin plats att mormor står där med blommor, ballonger och fint plakat?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar