26 juni 2013

Sill, Pannluggar, Mumsmums och Carola!



Hej på er! Är ni kvar än? Och vakna? Fantastiskt, mer än man kan säga om Rudolf, han sover likt en bebis i soffan. Mumlade något om Morden i Midsomer.....innan han tvärdog, sittande med kaffekoppen i handen.
Kul med så många läsare trots att jag inte har ett dugg matnyttigt att förtälja. Däremot har jag toklickat på det mesta på eftermiddagen och som ni anar kommer bilderna här...ett fåtal, bara.


 Att jag aldrig lär mig! Så här går det när man skriver ut namn på företag, firmor och annat. Då kommer det ett trevlig mail från dom träffade. Jag vill inte prova denna service, vågar inte skriva namnet på kassen igen, var mest på skoj. Tror inte dom levererar mat med Viktväktarinnehåll heller.

Likadant var det när jag skrev om ni vet det där bolaget med paraboler som gör att man kan se på TV eller om det där andra företaget som gör att man kan surfa, börjar på B och slutar på bolaget. Gamla Televerket som numera heter något på T och slutar på elia skickade fint mail när jag lagt ut en bild från solsemestern i Grekland förra året.

När jag var privatanställd inom A....ndo så kommenterade cheferna mina inlägg. Tror det kallas att dom har någon slags bevakning på allt som skrivs med deras namn i...eller, någon som vet bättre?



 Min pannlugg har växt såinihelvete...att jag rent av blir förbannad! Dessvärre är min bästa frissa långtidssjukskriven (och JA, det finns andra friska frissor men jag vill inte gå till någon annan!)
Har inga uppdaterade hårspännen så jag tog helt sonika en utav klämmorna som håller upp en av mina orkideér. Mullegrön till färgen och jag ser inte klok ut. Naturligtvis visar jag mig inte ute med denna fantastiska håruppsättning, så var lugn!
 Missade premiären av Allsången i går p.g.a arbete. Har nu på eftermiddagen tittat på SVT Play och med risk för att bli kallad karltokig, men det är jag icke, så säger jag bara....MÅNS! Är han inte fantastisk?
En annan som är fantastiskt är ju förstås Carola, vilket framträdande, vilken låt, vilken religiös upplevelse. Ja, jag blev en smula religiös av hennes sång! Och jag berättade senare för Rolf under våran romantiska sillmiddag att just den låten "Så länge jag lever" vill jag ha på min begravning....
Han kontrade snabbt med lite gräddfil i ena mungipan: "ska du dö nu´rå?" Fast jag tror han fattade.
Säga vad man vill om denna Carola men sjunga kan hon! Och jag vet att många av er inte håller med, men det struntar jag i. För mig är hon Sveriges absoluta bästa sångerska!
 Till sist en bild på min favorit i kategorin: KATT.
Han vilar upp sig lite lagom avslappnat på räcket.
Senare satt han i knät på husse och delade lite inlagda sillar med honom, han gillar alltså också sill.
Rolig katt, det där!

Nu har Rolf bytit ut soffan mot sängen.
Jag håller ut ett tag till, är vrålpigg just nu. Sov ju hela dagen, får vara glad om jag somnar före 02.00.

Hej då för denna gång, hoppas jag inte tröttat ut er. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar