3 juni 2013

Jobb, trött, valpmys och asfalt



Godmorgon!
Nu är jag nästan tillbaka efter en fullspäckad och rolig helg. Jobbade i natt, kändes skönt att vara i gång igen efter dryga veckans slapp och slötid.
Nattens arbete var en s.k lite av varjenatt. Högt, lågt, upp, ner, in, ut, hejsansvejsan, smått kaos och fruktansvärd varm!
Var trött när jag åkte hem, smet 10 minuter tidigare. Det skulle asfalteras på parkeringen och man fick absolut INTE parkera där enligt lappar som satt överallt.
Trodde väl att jag skulle hinna i väg innan dom satte igång, men icke. Klockan 07.05 stack någon skitig asfaltsläggare in skallen och sa att bilen måste flyttas...NU!
Hann inte byta om, rafsade åt mig mina kläder, hoppade direkt in i bilen, bad om ursäkt hundra gånger och for i väg på två hjul i kurvan.

Åkte till Carlos, hade lovat Emilie om lite hundpassning medans hon hade ett tidigt morgonmöte. Jogge var redan på jobbet.
Lill-Fisen blev jätteglad när mormor kom redan 7.30, han är definitivt ingen morgonpigg liten varelse utan somnade gäspande på direkten i mitt knä.
När Emilie åkte la vi oss i soffan och tvärsomnade båda två! Vaknade en timme senare när Emilie kom tillbaka.


Det är inte lätt att försöka sikta rätt med Iphonen. Det bidde en huvudlös Carlos, men ni ser ju själva...så här sov vi......mysigt!

Nu ska jag vimma till mig för att sedan åka till Willys. Maken har beställt sillmiddag och sillen lyser med sin frånvaro i kylen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar