11 juni 2013

Carlos, Zlatan och fetknoppar!

 Tänkte bjuda på ett bildregn, ett bildregn där objektet är en liten söt fransk bulldog. Den charmigaste lilla fralla som finns.
Vi har haft en härlig kväll han, jag och Erika.

Carlos räknar in grannarna.
Var blir det för mat?
Pelargon smakar gott


Vi är bästisar!



Sen kom matte Emilie hem och då somnade bebisen per omgående, såklart liggande som just en bebis. Enda skillnaden är väl att Carlos snarkar något lite mer än en människovalp gör.

Ja, jag tjatar vidare om hur fantastisk han är! Jag älskar honom så!
Hemma igen och fotboll på TV. Säger bara en sak, Zlatan! Han fixar det mesta den killen.

Final i Biggest Loser var det också i kväll, och jag är IMPONERAD med dom största bokstäverna som finns. Vilka människor!
Simon som vann hade 83,7 kilos viktnedgång på 6 månader! Fattar ni 6 månader! 
Det klarar ju inte ens en GBP-opererad stackars fetknopp!
Alla dom övriga deltagarna hade också stora minusresultat, en del hade tappat nästan halva sin kroppsvikt i procent. Beundransvärt!

Hur kommer det sig att dessa deltagare klarar det på "egen" hand med rätt kost, motion, vilja, styrka, envishet, jävlaranamma, m.m. Enkelt....för dom har bestämt sig!
Smarta, SUNDA människor som till skillnad från andra VILL ÄNDRA SITT BETEENDE,  för det är just beteendet det handlar om. Det säger dom i varje program, och dom, om några borde ju verkligen veta vad dom snackar om!
Här behövs inga tramsiga magoperationer. Finns inte på kartan i dessa deltagares liv! Här lär man sig äta rätt OCH träna sig till framgångar på vågen. Bragdmedaljer till alla om jag får bestämma.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar