25 juni 2013

GrAtTiS ANNE!



Godmorgon kamrater!
Vilken värme att vakna upp till. Kanske borde stoppa undan duntäcket nu....
Nattens arbete var som vanligt, högt och lågt, in och ut och såklart vims och oreda. Som det ska vara på en demensavdelning, men faen vad trött i huvudet man blir, ibland!
Fast såklart trivs jag, får bara en sån där jättetankeställare ibland när det är som rörigast...tänk om jag blir så här?! Eller det är kanske redan?

Gustav var glad när jag kom hem, han fick lite god mat sen gick han ut och kom inte in förräns vid 14.00 när jag vaknade igen.

Har precis stimmat runt bland yra semesterfirare i färgglada Foppakopior, för små linnen, blekfeta ben och proppfulla kundvagnar på Willys.
Herregud! Vad folk är bra på att stå i vägen! Det märks att vissa inte alls är vana att handla på en stor butik, dom tror att dom är ensamma. Felparkerar kundvagnen/korgen mitt i en gång, blir tvärnit och man får vackert vänta medan ägaren till vagnen har typ "tänkt klart".
Klämmer, känner och SMAKAR på det mesta, skrikiga ungar och sura pensionärer....tror jag börjar utveckla mitt folkskyggebeteende rejält.
Dags att bosätta sig i skogen, långt från civilisationen och få Linas Matkasse levererad till dörren en gång i veckan. Det vore nåt! Bara det finns bredbandsuppkoppling så klarar jag mig!
Gustav skulle gilla skogen han också, förstår vad mycket gott det skulle finnas åt honom där, ett riktigt smörgåsbord!

Nu över till något annat, betydligt roligare. Eftersom jag bara grattat Anne via Facebook och sms så är det väl på sin plats att fira henne här med!


GRATTIS ANNE!

Du fyller så ojämnt man kan kan göra men tänk...nästa år! 
Då jäklars blir det klackarna i lusthustaket!

Hoppas du får en fin dag med familjen!







4 kommentarer:

  1. Hej Ewa!
    Du är varmt välkommen till oss när det passar. Vi har prova på-priser om du är ny kund. Ha en fortsatt fin sommar!
    H/Elina på Linas Matkasse

    SvaraRadera
  2. Tror du ska satsa på den där matkassen...eftersom jag är en sån där med blekfeta ben, proppfull vagn med mat till mina bland skrikiga barn å till på köpet oxå tar skitlååång tid på mig med packning av varor å betalning så tror jag att de bästa sättet att slippa oss är att få allt hemkört...
    Hade lätt satsat på matkassen jag med om inte barnen va så kräsna å vi va så många här hemma...
    Men jag får vänta ett par år..en perfekt lösning för ett par med utflugna barn...eller hur min kära vän?
    Puss på dig! /mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Kul Mia, du tillhör definitivt inte den skaran! Med dina smala, fina små rasben står du inte ett dugg i vägen. Tror inte heller du provsmakar dig igenom fruktavdelningen. Och skrikiga barn? Skulle inte tro det. Men proppfull kundvagn, där kan du ha en poäng! Fast den färdiglevererade matkassen finns nog inte som Vikväktarmat så den passar oss här i Pettssonska. Den får som sagt bli senare när jag bor i skogen med mina blekfeta ben och sjavar omkring i mina rosa Foppatofflor, då blir det hemkört! Puss på´re själv!

      Radera