13 juni 2013

Ni vet den där Carlos....IGEN!

Blev en bra dag till slut, fast regnet gjorde väl ingen speciellt glad. Åkte till Outlet och stegade in på KappAhl. Hittade massor med fint, provade och blev snål. Men jag kom i allafall ut med en påse innehållandes två par svalare s.k highwaterbyxor. Ett par beiga i linne och ett par i något slags tunnare jeanstyg, typ.
Fyra storlekar mindre än dom jag hade tidigare, whohoooo! Lite linnen och en top gjorde att jag snabbt och väldigt enkelt blev 1050:- fattigare.
Vidare till XL-Zoo, ville köpa något rart till Carlos på 4-månadersdagen, som är i morgon.
Pratade tuggben med en trevlig flicka som jobbade där och verkade väldigt kunnig. Vill inte att han ska äta något som kan riskera diarre, illamående, eller sätta i halsen.
Det slutade med att jag köpte två olika, rullade tuggben av kokt oxhud. Den ena med fyllning, tjurmuskel som han gillar.
En liten rar kamel med ben av rep kunde jag inte motstå, pep gjorde den också.

Sen tillbaka till Kallhäll för att hämta den lilla godbiten. Regnet vräkte ner och han gillar det inte. Jag bar honom nästan hela vägen till Emilies bil och han var väldigt nöjd att komma in torrskodd.
Hemma i Kungsängen vägrade han gå ur buren. Han gick längst in i buren och jag fick locka med godis och nyinköpt kamel. Till slut så gick det bra och han blev ganska nöjd när jag bar honom ända in i trappuppgången.

Carlos blev ÖVERLYCKLIG för tuggbenet med smaskig tjurmuskelfyllning. Först visste han inte riktigt vad han skulle göra utan började med att springa runt fyra varv i lägenheten med benet stolt i munnen. Så söt!
Sen satte han igång och gnaga......och som han gnagde.....i nästan 3 timmar oavbrutet. Lilla gubben vad han gillade det! Kamelen höll ett vakande öga.
Han brydde sig inte ens om när jag fixade till hans mat vid diskbänken som han alltid annars gör.
Efter han ätit gick vi ut på kisspaus och sen in igen och fortsatte med mumsandet.
Vilken lycklig liten kille, som roade sig helt själv i så många timmar, jag fick knappt några pussar alls!

Hemma igen vid 20.00, då hade Rudolf fixat biffen som idag var stekt torskrygg med dillstuvad potatis och råriven pepparrrot. Oj, vad gott det var, jag var hungrig och tog tabberas på allt. 
Fast såklart höll jag mig inom dom berömda ramarna. Har t.o.m 7 PP kvar, blir nattmacka med andra ord alltså.
Nu ska jag gosa med kissen och sen dags att sova, jobbhelg på ingående. Whoopwhoop!

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar