5 juni 2013



Snart färdigslappat för den här gången, nu strax dags att kamma till sig och bege sig mot grannkommunen.
Har hängt med lilla Carlos hela eftermiddagen. Vi har haft så roligt, han har ätit myror och jag har haft fullt sjå att få han på andra tankar. Men han gillar myrorna....

Är jätteglad! Tänk att nu kan han "vacker tass". Jag har övat några gånger varje gång jag har haft hand om honom, och idag satte han det! Han är så himla duktig, kan redan massa andra kommandon som t.ex "ligg", "sitt", "varsågod". Fantastiskt bra för att vara så liten tycker en stolt mormor.
Tror han kommer gå ut som kursetta med bara MVG på lördag då valpkursen slutar.

Lite Iphonebilder på underverket kommer som ett brev på posten, håll till godo:

 Det här verkar vara det senaste i app-världen, typ alla lägger ut liknande på Instagram och andra sociala medier.
Jag är inte sen att haka på, lättlurad som jag är.
 Tyckte det blev lite väl gassigt på verandan så jag drog fram parasollet och fixade till lite skön skugga. Och vad gör soldyrkaren då? Jo, han tittade på mig som om han ville säga. "Hallå! Vad gör du? Jag vill sola!" så flyttade han sig och la sig i solgasset igen. Tokfrans!
 Världens finaste gostroll! Nu är han 15 veckor och har dubblat sin vikt, nästan. Väger nu 4,8 prima kg mot 2,5 kg för 7 veckor sedan.Skinnkostymen börjar passa något lite bättre fast fortfarande så finns det att växa i.
Åååå, vad jag gillar den här parveln!

1 kommentar:

  1. Det är helt galet vad han växer fort! Ser inte lika "valpig" ut längre, fast det borde han ju göra, 15 veckor är ju ingen ålder :) Men söt är han, den lilla parveln!

    SvaraRadera