31 juli 2010

Finaste Manya 4 år!

I dag var jag bjuden på kalas! När man går på 4-årskalas gäller det att ha finfina presenter med sej. Manya hade ju önskat sej en groda i en ring. Jag åkte till Toys´r us och frågade efter grodavdelningen.
Det fanns ingen! Men jag plockade i hop 4 st andra små presenter som jag trodde skulle passa jubilaren. Lite pysselgrejer, en mjukisgroda och sen såna där grejer man har ute. Man skjuter upp en boll i luften för att sen försöka fånga den.
Bollen brukar försvinna på en kvart men roligt är det. Manya och jag var ute och lekte med dom ett bra tag.
Ingen vann!

Nova var precis hemkommen efter en veckas ridläger i Grällsta. Mormors fina vovve Lovis blev förstås glad att se henne.
Själv blev jag utskälld av henne men tillslut så blev vi kompisar.

Fin bild på jubilaren, paket och jordgubbstårta.

Hittade den ultimata presenten....en pruttkudde! Här snackar vi succé, oj vad Manya tyckte det var roligt. Vi pruttade hela kalaset igenom!
Men det har hänt en del på pruttkuddeavdelningen det senaste seklet. På min tid var man tvungen att blåsa upp den slaskiga, blöta kudden efter varje prutt. Men nu!!!
Helt fantastiskt, den blåser upp sej själv efter varje gång. Rena trolleriet!

Mormor Viola hade gjort en väldigt god jordgubbstårta. Vi fikade, pruttade, skrattade och hade kul hela eftermiddagen.

Nu är jag hemma med vändande post. Nu väntar cykeltur till Ingrid där jag är en utav två deltagare i VM, gren vinhävartävling för medelålders uttråkade kvinnor.
Vi ska äta sallad, dricka vin och lösa världsproblem!
Det är vi bra på, det som mycket annat......tjohoooooooooooooo!



2 kommentarer:

  1. Vilken kanondag för dig idag då. Till skillnad mot gårdagen, ha ha. Ja vi upptäckte också att det hänt en hel del på pruttkuddeavdelningen.

    SvaraRadera
  2. Ja, du! Denna pruttkudde är verkligen en succé! Vilka fina bilder du har tagit, jag vill ha! Tack för de braiga presenterna! Kram

    SvaraRadera