17 juli 2010

Fnissat lite...


Sovit länge idag med. Vaknade vid 14.30, gick upp och fann mina två, rara manliga familjedeltagare sovandes i soffan. Den ena låg på magen på den andra, vem som låg var kan ni nog räkna ut plättlätt.

Damerna i familjen var inte hemma. Erika var på badutflykt med finaste vännen Hanna och Emilie var hos finaste pojkvännen Jogge.

Fortfarande varmt och klibbigt, men det kom faktiskt ett par, tre regnstänk.
Men det var det lilla! Hoppas det kommer en rejäl skur snart. Det behövs!

Var till Torsten och han blev glad och skuttade ut på direkten. Eller han skuttade inte direkt, det märks att han är en gammal fin herre. Han är lite stel i höfterna och gjorde sej ingen större brådska att gå ut.

Har precis tittat på slutet på "Rolandz-kärlek och ananas". Herregud, vad jag skrattade! Nu har man fått dagens dos av skratt iaf.
Han är ju så galen, Roland Järverup. Måste beställa den på Ginza, så man får se hela filmen.
Extrapris just nu, 99:-.

Man fick bl.a se när han skrev vykort till sin mamma.
"Kan du skicka flera kalsonger, för dom andra har börjat stelna!"
Allt på sin typiska Rolands-värmländska-dialekt!
Jag gillar han! Det vet ni!

Nu ska vi strax grilla lite gottteligott idag med.

Sen är det väl bara att vila sej i form inför nattens jobb! Förhoppningsvis så kanske det blir lite svalare inatt eftersom meterologerna säger att det ska bli regn i natt!



1 kommentar:

  1. Hörde att det regnade i Kungsängen för en stund sedan. Hoppas det regnet kommer till Bor och Bålsta också då?? Så att ni får lite svalka efter den tropiska hettan ni haft på sista tiden.

    SvaraRadera