14 juli 2010

Sömn på G


Så var man hemma igen efter att ha slitit i sitt anletes svett. I morse upptäckte jag att det droppade svett från pannan och vidare ner på näsan!
Det är så himla varmt och kvavt på avdelningarna så minsta lilla rörelse gör att man blir dyngsur!

Men natten i natt var som rena semestern med bästa vikarierna på jorden. Allt flöt på och som vanligt har vi skrattat mycket och ätit glass.

En snäll kollega i den s.k röda gruppen bjöd på glass. Härligt att sitta ute 1.00 på natten och äta glass i stora lass med underbara kollegor.

Vad det var för glass???? Jo, det var GB´s bigpack med smak apelsin, choklad och vanilj. Mycket trevligt initiativ av henne!
Tack Guner (ska egentligen stavad med sk. tyskt u med två prickar över, men jag hittar inget sånt här)

Klockan 4.00 kändes det plötsligt svalare i luften. Lite molnigt och med en temperatur på bara 19 grader när jag åkte hem. Tror det berömda värmeåskvädret som det har tjatats om så mycket kan tänkas anlända idag.
Vore faktiskt ganska skönt med en total urladdning.
Säger jag som är livrädd för blixtrar och dunder, magiska under!

Var så förvirrad och trött att jag glömde åka till Torsten på hemvägen. Jag är katt/husvakt hos Bitte nu en vecka medans hon gör Turkiets alla köpcentrum osäkra.

Så det var bara att vända om och åka tillbaka till Mr T.
Han åt som en häst och tyckte nog jag var elak som inte lät honom gå ut igen. Men Torsten, blir det åska vill jag att du ska vara inne!

Nu sova!


2 kommentarer:

  1. Usch och fy då. Ni borde ha aircondition för de äldre så de inte har det så himla varmt inomhus.

    SvaraRadera
  2. Det var faktiskt Icas glass med tre smaker! Bara en liten parantes... ha ha ha

    SvaraRadera