9 juli 2010

Mot Skåne




Idag åker Emilie hem till Malmö. Men bara för en snabbvisit. Det är därför Erika följer med, en liten roadtrip på tu man hand genom Sveriges vackra natur.
Det är aldrig fel. Se så glada dom är för att inte tala om min bil, han är överlycklig för att få åka på långkörning med Lady Gaga dunkande ur högtalarna i 65 mil.

På lördag är det tentaskrivning för den blivande fastighetsmäklaren, därav anledningen till att åka hem.

Söndagen kommer att ägnas åt lite sightseeing, shopping, sol och bad. På kvällen är det O´Learys som får finfrämmat från Stockholm.
VM-finalen får inte missas och eftersom inte Emilie har någon tv, jo alltså hon har tv men inget abonnemang med ComHem så måste den ses på annat sätt.
Erika är ju inte så vansinnigt intresserad av fotboll så Emilie ska muta henne med fri öl hela kvällen.
Bästa Malmövännen Emeli och hennes rara Tommy ska också följa med.

Tydligen så visas matchen på storbildsskärmar i Folkets Park också, så har Erika tur så blir det picknick i parken istället.

På måndag står en tur till Köpenhamn på programmet. Tåg från centralen för en 100:- är taget!

Själv så har jag idag vaknat upp med en lite lätt huvudvärk som vanligt. Kombinationen vin och undertecknad är ingen bra kombination, men ganska gott är det iaf. Ja, eller ganska?? Väldigt gott menar jag förstås det är inte så att jag dricker vin under pistolhot direkt!

Ja, det var väl allt så långt. Kan nog bli en del under dagen. Är helt plötsligt alldeles själv nästan hela dagen.
Skönt!

Maken är på sitt jobb för lite prat och senare lunch med sin arbetskamrater innan dom går på semester.
Gustav ligger ute i stolen och sover, tror faktiskt jag ska vila lite jag med. La mej 2.30 och gick upp 8.30, då är det väl ändå legalt att vila nu???

1 kommentar:

  1. Ta och lägg dig och vila lite du. Det är du värd efter en hård kväll.

    SvaraRadera